BANNER

2021 Kriket Online Hakem Semineri – 1

SEMİNER DUYURUSU

14-19 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılan hakem seminerine katılanlara yönelik olarak 2. seminer yapılacaktır.

Bu seminere 14-19 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılan seminere katılanlar ve tek bir ders dahi devamsızlık yapmayanlar başvurabilecektir.

Son Başvuru Tarihi: 22 Ocak 2020

DERSLER

1-Oyun Kuralları Bilgisi:                23/01/2021     2 Saat

2-Yazı Kağıdı Bilgisi:                      30/01/2021     2 Saat

3-BilgisayarKullanım Bilgisi:        06/02/2021     2 Saat

Dersler  1.20 saat konu anlatacak  20  dakika  soru cevap  20 dakika sınav yapılacak.

Semineri  Derslerini  Verecek Olan Hakemler

Oyun Kuralları Bilgisi :Osman GÖKER – Görkem Sayıl ALTA

Yazı Kağıdı Bilgisi                       :Burcu KIZILKAYA – Kübra KIZILKAYA

Bilgisayar Kullanım Bilgisi       : Yunus Emre CEYLAN – Ezgi İSKENDER

KATILIMCININ GÖREV VE SORUMLULUKLARI

  1. Seminer kaydı  22/01/2021 tarihine kadar federasyonumuza dilekçe ile başvuru ile alınacaktır. Dilekçede mutlaka Cep Telefonu, E-Mail, Katıldığı İl, Adı Soyadı, T.C. Kimlik Numarası, Çalıştığı Kurum, İş Adresi bilgileri VE HAKEMLİK DERECELERİ içermesi zorunludur.
  2. Seminer programı, tüm duyurular ve güncellemeler http://gosbf.gov.tr/ ve https://kriketturkiye.com/ web sitelerinde duyurulacaktır.
  3. Seminer katılım bilgileri WhatsApp, Telegram veya e-mail yoluyla gönderilecektir. Aşağıdaki linklerden gruplara katılabilirsiniz. Tüm sorumluluk katılımcılara aittir.
  4. Ders başlangıcında ve sonunda Kamera açık ve müsait bir şekilde girmelidir aksi takdirde aldığı eğitim geçersiz sayılacaktır.
  5. Zoom uygulamasına giriş sırasında talep edilen isim ve soy isim kısımlarını doğru doldurmanız gerekmektedir. Aksi taktirde yok yazılacaktır.
  6. Derse 5 dk. kala girmelidir. (derse geç kalındığı takdirde kaçırdığı konunun tekrar edilmesi söz konusu değildir.) Aksi taktirde yok yazılacaktır.
  7. Ders anında soru kısmına geçilmeden, dersin akışını bozmadan sorularını not alıp soru – cevap kısımda sorularını sormalıdır.
  8. Yapılan tüm eğitimler ile ilgili gönderilecek form ve anketlere katılmak.
  9. Bu seminerde yer alan yazı, fotoğraf ve sair içeriklerin, bireysel kullanım dışında izin alınmadan kısmen ya da tamamen kopyalanması, çoğaltılması, kullanılması, yayınlanması ve dağıtılması yasaktır.